HANDLER DU FOR OVER 2000,- FÅR DU GRATIS FRAKT

PING

Vi har fått inn masse Ping køller til både dame og herre så nå er det bare å komme innom og prøve eller få tilpasset et golfsett som passer deg og din sving. Vi er et autorisert Ping Custom Fitting Center, og vi gjør alt vi kan for å finne de køllene som passer deg best. 

Desverre har vi ikke mulighet til å selge Ping køller over nett, men vi selger masse fra Ping i butikken, og håper dere kommer innom for å gjøre en Custom Fitting eller kikke. 

Det å finne riktig driver for din sving kan være vanskelig, men Ping har med plakaten nedenfor prøvd å simplifisere det. Nedenfor har du Ping G425 Driveren i Max, LST og SFT, med informasjon om hvert hode. Vi anbefaler å komme innom Vestfold Golfklubb og oss for å teste de forskjellige driverene gjennom en Custom Fitting time med George, slik at du enkelt kan se selv ballbanen og få en følelse av hva som passer deg best. 

Ping Heppler Putter er nå i butikk! 
Ping Heppler er en fenomenal putter som tilbyr god ballfølelse. Vi har den nå i butikk og hvis du har lyst til å prøve så er det bare å komme innom oss.