Ansatte

George Beal - PGA Head Pro VGK

 George er eier og daglig leder av Golfsenteret Vestfold AS - og er vel godt kjent blant de fleste i golfmiljøet i Norge. George kommer opprinnelig fra England. Han ble født i Brentwood, Essex, i 1955 og kom til Norge og Vestfold Golfklubb som ferdig utdannet Golf Professional i 1980, utdannet i regi av Professional Golfers' Association (PGA) i 1972. Etter 2 sesonger som Assisterende Pro for Vestfold Golfklubb, og 1 år som Head Pro for Borregaard Golfklubb i Sarpsborg, returnerte han til Vestfold i 1984, for å bli Head Pro for "hjemmeklubben".

E-post: George.Beal@golfsenteret.no

Geoff Dixon - PGA Profesjonell Golf instruktør og

Sportslig Ansvarlig.

 Geoff er PGA høyere grad instruktør og har siden 1989 arbeidet innenfor sporten. Sammen med PGA utdannelsen hans har han også mastergrad i sporslederskap som har ført til jobber som landslagstrener for Irland, PGA utdannelsessjef, PGA instruktør og direktør i Golf. Han har også tidligere arbeidet på Vestfold Golfklubb som Assistent, og har nå etter mange år kommet tilbake som treningspro.

Charlotte Beal - Butikksjef og webansvarlig

Charlotte har arbeidet som butikkassistent og golfvertinne i Pro Shop'en siden 2007 og ble i 2011 også web og it-ansvarlig for Golfsenteret Vestfold AS. Hun er datter av George og har vært å se mye på golfbanen opp igjennom årene, mest bak disken men også noe som hobbygolfer.


Joachim Leegaard - Butikkassistent

Joachim begynte å arbeide i Pro Shop'en i 2008 og har siden blitt en gjenganger her hos oss. Han har selv spilt golf i mange år og deltar ofte på turneringer rundt om i Norge. Ser du ikke Joachim i Pro Shop'en så er han mest sannsynelig på driving rangen og plukker baller, eller så spiller han noen hull på banen.