HANDLER DU FOR OVER 2000,- FÅR DU GRATIS FRAKT

FRAKT OG REFUSJON

Vårt mål er å tilby deg rask levering, uansett hvor du bor. Vi er opptatt av at våre kunder skal bli tilfreds, og derfor strekker vi oss langt for å få til nettopp dette. 

Tidsrammen for ordrelevering er delt inn i to deler:

BEHANDLINGSTID: Ordrebekreftelse, kvalitetskontroll og emballasje. Alle bestillinger pakkes og sendes i løpet av 24 timer. Alle ordre sendes med Postnord, og vi har per nå henting hos oss 2-4 ganger i uken. 

LEVERINGSTID: Vi leverer våre varer med Postnord, og normalt tar det 2-3 dager fra Postnord henter varene hos oss, til at du får den levert til nærmeste utleveringssted. Mer om frakttid kan du lese på Postnord sine hjemmesider.

RETUR- OG REFUSJONSPOLICY
Per nå dekker vi ikke kostnader for retur av varer. Skulle du mot formodning ønske å returnere varen, så tar du kontakt med Adrian på adrian@golfsenteret.no, så skal han se hva han kan gjøre for deg. Har varen feil eller mangler, og dette kan fremlegges, vil det være mulig for refundering av kjøpet. En feil eller mangel må fremlegges i rimelig tid etter varen er mottatt, og etter kjøpsloven har man 2 års reklamasjonstid. Normalt tar det 1-3 virkedager før refusjonen er inne på din konto, da dette kan variere noe med hvilken bank du har. 

For mer utfyllende informasjon hva gjelder frakt og retur, besøk våre kjøpsvilkår. 

Vi følger norsk lovverk for kjøp og salg, og hvis du har spørsmål, så tar du bare kontakt.