Custom Fitting

Vi skreddersyr golfutstyret til ditt golfspill

Vi hos Golfsenteret.no mener Custom Fitting skal være gøy, spennende og skreddersydd for hver enkelt golfer. Custom Fitting betyr å tilpasse golfutstyret til dine personlige preferanser og spillestil, slik at du kan oppleve en mer komfortabel og effektiv spillopplevelse med golfkøller som er skreddersydd for akkurat deg. Vårt mål er alltid å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din golfopplevelse. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren golfspiller.

Vi tilbyr et bredt utvalg av Custom Fitting-tjenester som er tilpasset dine spesifikke behov. Våre erfarne og kunnskapsrike fagfolk vil hjelpe deg med å finne de rette golfkøllene, wedgene, putterne og annet utstyr som passer dine personlige preferanser og spillestil. Vi bruker toppmoderne teknologi og utstyr for å ta nøyaktige målinger av din sving og ballbane, slik at vi kan finne det som passer akkurat deg. Custom Fitting hos oss er gratis hele året.

Vi er stolte av å tilby Custom Fitting-tjenester av høy kvalitet til alle våre kunder. Vår dedikerte og kunnskapsrike golfkølle-eksperter vil hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret som passer akkurat deg. Besøk vår butikk eller kontakt oss i dag for å lære mer om våre Custom Fitting-tjenester. La oss hjelpe deg med å ta din golfopplevelse til neste nivå!

Book tid i dag