Vår historie

Golfsenteret.no, din personlige golfcaddie siden 1989

Golfsenteret.no tilbyr mer enn bare et bredt utvalg av golfutstyr, vi er et fellesskap for alle golfentusiaster. Vi tror på å skape en følelse av samhold og lidenskap rundt golfsporten. Med over 30 års erfaring har vi utviklet oss til å bli en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen.

Golfsenteret ble startet i 1989, og siden den gang har vår visjon vært å være kundenes personlige golfcaddie og støttespiller gjennom hele deres golfreise. Vårt team består av dedikerte golfere med bred kunnskap og erfaring innen golfsporten. Vi forstår den unike gleden og utfordringen som følger med å spille golf, og vi er her for å hjelpe alle våre kunder med å få mest mulig ut av sin golfopplevelse.

Vi er stolte av vår historie og vår posisjon som en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen. Viktigst av alt er at vi er stolte av å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss gang på gang. Golfsenteret.no er derfor mer enn bare en forhandler av golfprodukter, vi er en partner og en støttespiller for alle golfentusiaster der ute. Vi ønsker å inspirere, dele kunnskap og gi gode råd, og ikke minst skape en fellesskapsfølelse rundt golfsporten.