Frakt og levering

Få varene levert trygt og sikkert

Golfsenteret.no tilbyr rask og pålitelig frakt og levering på alle bestillinger. Vi streber alltid etter å levere din bestilling innen 1-3 arbeidsdager, så du kan få golfutstyret ditt så raskt som mulig. Golfsenteret.no er opptatt av å gi en førsteklasses kundeopplevelse fra start til slutt, inkludert våre leverings- og fraktprosesser. Vi ønsker også å gjøre ting enkelt, og tilbyr derfor faste fraktpriser. For småpakker til postkassen koster frakten 49kr, mens alle andre pakker til postkontor koster 99kr. Ønsker du pakken levert hjem på døren koster det 189kr. Hvis du ønsker å få pakken levert til en bedriftsadresse koster dette 289kr.

Vi tilbyr også gratis frakt på bestillinger over 2000kr, slik at du kan få enda bedre verdi på dine kjøp. Vi samarbeider med anerkjente frakt- og logistikkpartnere for å sikre en trygg og pålitelig levering av dine golfprodukter.

Du kan også bestille dine golfprodukter og hente de i vår golfbutikk, som selvfølgelig er helt gratis. Alle klikk og hent ordrer kan hentes i vår butikk på:
Golfbaneveien 44
3173 Vear