Retur og bytte

Trygg netthandel med 30 dagers åpent kjøp

Vi forstår at det å kjøpe golfutstyr på nett kan være en utfordring, spesielt når man ikke kan prøve ut produktene først. Hos Golfsenteret.no ønsker vi å gjøre kjøpsopplevelsen så trygg og enkel som mulig for våre kunder. Vi tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp, slik at du kan føle deg helt trygg på ditt kjøp.

Hos Golfsenteret.no strekker vi oss alltid langt for å tilby den beste servicen til våre kunder. Vi forstår at det kan være skuffende å motta et produkt som ikke lever opp til forventningene dine, eller som rett og slett ikke passer deg. Derfor har vi laget en returprosess som er enkel og stressfri. Vi håper at vår 30 dagers åpent kjøp-ordning og vår enkle returprosess vil gi deg trygghet og tillit når du handler hos oss.

Hvis du ønsker å returnere, eller bare bytte en vare, kan du opprette en returforespørsel inntil 30 dager etter at du har mottatt produktet. Returforespørsel oppretter du enkelt ved å logge inn på din profil med en engangskode som sendes til din epost, og opprett en forespørsel for retur til ordren varen var kjøpt i.
Se retningslinjer for retur her

Alle returer sendes til vår hovedadresse:

Golfsenteret Vestfold AS
Golfbaneveien 44
3173 Vear